23 Ağustos 2016 Salı

Havaaaar!

Havaaaar, Müslümanlar din değiştiriyor havaaaar!
Havaar, İslâm adına İslâm doğranıyor havaaar!
Bir zamanların "İslâm coğrafyası", "Müslümanlar!"ca kana bulanıyor havaar!!!
Havaaar! Müslümanlar yeniden "cahiliye"ye dönüyor havaaar!
Adı Ahmed olanlar, adı İhsan olanlar, adı Ali olanlar, adı Selahaddin olanlar, adı Hatice olanlar, adı Fatma olanlar; olanlar, olanlar; kendi adlarını "cahiliye"nin emrine vermiş, "Ebû Cehil'in dini"yle amel ediyor, birbirlerini katlediyorlar havaaar!
Havaaar! "Calut askerleri"nin, "Sezar kalıntıları"nın, "Firavun bendeleri"nin, "Haçlı çocukları"nın, "Hülagu eşkıyaları"nın, "İbn Alkamî hainleri"nin, "Siyonist katiller"in, "Hitler bozuntuları"nın, "Kızılderilileri soykırımdan geçiren ABD soysuzları"nın, ve nihayet, "Yalancı peygamber Müseyleme'nin takipçileri Mehdi bozuntuları"nın emriyle kalkıp oturan Müslümanların "yeni dini"nde, Kur'an ayetleri unutuldu; Resûlullah(s.a.s)'in Sünnet ise, kâle alınmaz oldu havaaar!
Havaaar! Dinleri olan İslâm'ın aslını unutarak, muharref bir "yeni din"e sarılmış olan sorumsuz Müslümanlar, cehalet bataklığında, yerli ve yabancı bazı "müştera/satın alınmış" sözüm ona "Şeriat savaşçıları"nın, ve isimlerine göre Müslüman görünen "faşisto-Marksist milliyetçiler"in heva ve iğvalarına kapılarak, birbirlerini katlediyor, emperyalist Batı dünyasına bayramlar yaptırıyorlar. Havaaar!
İmdi ey kendilerine Müslüman diyen toplum!
Önünde iki seçenek var:
  • Ya içerisinde debelenip durduğun faşizm/milliyetçilik ile, sana dayatılan "yalan din"e ve o dinin hegemonyasına karşı çıkıp, hürriyetine kavuşacaksın ki bunun yolu dini şundan-bundan değil, Kur'an'dan ve Sünnet'ten öğrenmektir;
  • Ya da, bu söylenenleri kâle almayıp kendini milliyetçilerin ve sahte Mehdiler'in emirlerine bağlayıp, dünyanı da, Ahireti'ni de kaybetmektir!
Şunu bil ki Kıyamet'te, ne uğruna boş yere canını feda ettiğin "milliyetçi örgütler"in, ne de her şeyinle bağlandığın din sömürücüleri "Sahte mehdiler"in seni kurtarabilir!
Havaaar! Havaaar! Havaaar!
Bir defa da bu fakiri dinleyin ey kendilerine "Müslüman" denen insanlar!
Havaaaaaaaaaaar! Havaaaaaaaaaaar! Havaaaaaaaaaaar!
 
 

Yazarlar