21 Mayıs 2021 Cuma

United Satanic of America (USA)


 

United Satanic of America (USA)

İhsan Süreyya Sırma

Senelerdir Müslümanlara anlatmaya çalışıyor ve diyoruz ki: Milyonlarca Kızılderili’yi soykırıma uğratarak katleden “Satanic America” dan hiç kimseye bir hayır gelmez! Bu canilerin bildiği bir tek şey vardır: Eşkiyalık/kovboyluk, soygunculuk ve çıkarları için her türlü gayrimeşruyu mubah/meşru gören çarpık din anlayışlarıyla insan öldürmek! Dünyanın her köşesinde öldürdükleri binlerce mevta, bunun şahitleridirler! Ve ne hazindir ki, bizdeki “Amerikancımel’ûn şebekelerin Türkiye’ye getirmiş oldukları Western/Kovboy filmleriyle senelerce bizleri uyuttular! Siirt gibi ücra bir yerdeki ortaokul yıllarımda, Pazar günleri gittiğimiz sinemada, az mı “cowboy” alkışladık Arapça “Ce’l weled! Ce’l weled!”(çocuk/kahraman geldi! Kahraman geldi!) diye bağırarak?..

Bu cani Amerikalıların, büyük bir Kızılderili kabilesine  veba mikrobu”nu, “battaniye yardımı” adı altında verdikleri battaniyelerle yaymışlardı. Hasta Kızılderililerin yaşadıkları 400 metrekarelik kamıştan barakayı bizzat gördüğümde, benim gibi oraları gezen diğer turistler de donakalmışlardı! Ne var ki Amerikalı rehber, utanmadan, sıkılmadan (belki de kendisine öyle ezberletilmişti)  Kızılderililerin, baraka içinde yaktıkları ateşin dumanından dolayı önce kör olup, sonra da öldüklerini yutturmaya çalışıyordu. Ve ben orada bu yutturmacaya, “kendime görev bilip” müdahale etmiş ve şöyle demiştim: Neden siz Amerikalılar, bu kamıştan barakanın içindeki Kızılderililere “veba mikrobu” verdiğinizi söylemiyorsunuz?

Afallamış olan Amerikalı bayan rehber, pişkin pişkin “I don’t know” demişti…

Bu Kızılderili katili Amerikalılar, “Marshall yardımı” diye az mı devlet kandırdılar; kendilerine köle yaptılar?

Bize neydi, Rus-Amerika veya “kapitalizm-sosyalizm” çatışmasından?

Neymiş; dünya komünist olacakmış da, Amerika bunun endişesindeymiş!

Amerikan kapitalizmi, bütün dünyayı; özellikle de halkı Müslüman olan ülkeleri kendi menfur siyasetine kurban etmedi mi?

Dünyanın akıllı ve öngörülü insanları, Siyonistlerin emrinde olan bu sadist Amerikalıya “go home!” diye bağırırken, Müslüman ülkeler onları baş tacı edip “well come”larla karşılamadılar mı/hâlâ karşılamıyorlar mı? Hatta bir ara Suudi Arabistan için, “Saudi America” sıfatı kullanılmadı mı?

Faşist İsrail’in emrine girmiş olan “Hıristiyan(!) Amerika, bu dümenin hep böyle devam edeceğini mi sanıyor? Bilmiyor mu ki İlâhî kitaplar, hep Yahudilerin ihanetlerini anlatıyor sahifelerinde!

Hıristiyan(!) Amerika, Yahudilerin Hz. İsâ’yı çarmıha götürmelerini nasıl da tevil edip, Siyonistlere bombalar verip “İsâ düşmanları”na köle oluyor.

 Fazla uzatmadan bir hatıramla bitireyim:

Yıl 1969, Paris’te, Sorbonne Üniversitesinin hemen altında, Rue des écoles sokağı üzerinde bulunan Collège de France’ta, bir zaman doktora hocam olan Prof. Jacques Berque’in seminer dersindeyiz. Hocam Berque, çok güzel Fransızca konuşurdu. Ne vesileyle olduğunu hatırlayamadığım bir sırada şu ilginç cümleyi kullanmıştı:

-              Bay, bayan öğrencilerim! Biliniz ki ben öğrencilerimle övünürüm. Daha önce sizin gibi öğrencim olan bir isim şu anda dünyayı, yani Amerika’yı yönetiyor! O öğrencimin adı Henry Kissinger!

İşte bu Siyonist Kissinger, hâlâ yaşıyor ve Amerikalı yetkililere yön veriyor!

So, Cristian America is finished!

İsteyen istediği gibi anlasın! Çünkü her kes Allah’ın huzuruna söylemiyle, ameliyle, Hak için yaptığı mücadelesiyle gidecek.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazarlar