20 Kasım 2017 Pazartesi

Kamuoyuna Duyuru

Kamuoyuna Duyuru
Kendisini Müslüman sanan birisi benim adıma sosyal medyada bir yazı paylaşmış. Adını veremeyecek kadar korkak olan bu müfteri hakkında aşağıdaki satırları kamuoyu ile paylaşmak istedim.

40 senedir Müslümanlara İslâm’ı anlatmaya çalışıyorum ama maalesef Müslüman görünümlü bazı kimseler İslâm’ı anlamamakta direniyorlar. Bu cahil takımı hak-hukuk nedir bilmediklerinden kendi dinlerine göre meşru saydıkları iftiraları yapabiliyorlar. Söz konusu yazıyı okuyanlar üslubundan da anlaşıldığı gibi bana ait olmadığını kolayca anlarlar. Allah'a şükür şimdiye kadar böylesine cahil ve seviyesiz konuşmalar yapmadığım gibi yazmadım da. Bu yazıyı yazmış olan Müslüman düşmanı her kimse büyük bir ihtimalle ya FETÖ'den ya da onun hempası olan  Netanyahu'dan emir almıştır. Şayet bu yazıyı yazan kendisine Müslüman diyorsa bilsin ki bana bu iftirayı attığı için hakkımı helal etmiyorum. Kıyamette de yani huzuru ilâhîde de adını yazamayacak kadar korkak olan bu münafıktan hesabını soracağım. Allah bizi Abdullah İbn-i Ubeyy, FETÖ veya bu yazının yazarı gibi münafıkların şerrinden korusun. Daha önce yaptığım gibi elbette ki Hükûmetin ve Devletin bazı tasarruflarını tenkid ediyorum. Olumsuzlukları gördüğüm zaman tenkid etmekten geri durmayacak; yanlışlık yaptıklarında imkânlarım el verdiği sürece tekrar eleştireceğim. Ama kıyas ma’al farık yapmak lazım. Onun için mevcut hükumeti, asla tasvip etmeyeceğim bazı tasarruflarına rağmen,  Sultan Abdülhamid'den bu yana gelmiş geçmiş en iyi hükümet olarak görüyorum.
Kamuoyuna böyle korkak münafıkların yaptıklarını telin ettiğimi arz ediyor, Allah'tan bizi bu gibilerin şerrinden korumasını diliyorum."
Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma


1 yorum:

  1. Saygıdeğer HOCAM..Bu açıklamaya BİLE DEĞMEZ..Biz SİZİ Sevdik bir kere..FİEMANİLLAH. Mustafa Erol

    YanıtlaSil

Yazarlar